Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Voor individuele begeleiding kunt u bij mij terecht voor vragen en problemen rond identiteit, relatieproblemen, levensvragen.

Samen met u wil ik zoeken hoe uw huidige levensvragen en problemen in hun context verband hebben met uw achtergrond. En samen met u wil ik op zoek gaan naar wegen waarin mogelijkheden en kansen liggen voor groei. Belemmeringen die hierbij kunnen voorkomen proberen we open te leggen en een plek te geven, zodat er ruimte kan ontstaan voor vertrouwen en verbondenheid. Samen met u wil ik dus op weg gaan om te zoeken naar een voor u passende en juiste weg, waarin u tot persoonlijke groei kan komen.

Ook is het mogelijk gezinsleden mee te nemen naar een gesprek.
Wilt u aan u zelf werken, wilt u iets verwerken, wilt u persoonlijk groeien, aarzel dan niet, neem contact met mij op.